logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

APK

Bij Autobedrijf Andriessen Heerhugowaard

Hieronder leest u meer over onze werkplaatsservice APK. U vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat u bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

image 1

Hoe gaat een APK?

Waarom een APK? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.  Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren. 
 
Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden. Hierbij kunt u denken aan het controleren van o.a. uw autobanden, schokdempers, verplichting en remmen. 
 
Heeft uw auto mankementen? Dan worden deze met een APK tijdig blootgelegd, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport waarin staat of uw auto is goedgekeurd. Zo niet, dan geven wij aan welke mankementen dienen te worden opgelost. Een APK mag enkel door een RDW-erkend bedrijf zoals Autobedrijf Andriessen worden uitgevoerd. 

Banner Image 1

De voordelen van een APK
bij Autobedrijf Andriessen

Een APK-keuring zorgt ervoor dat jouw voertuig voldoet aan de wettelijke eisen, waardoor je wettelijk gerechtigd bent om de weg op te gaan.

De keuring identificeert mogelijke problemen vroegtijdig, waardoor reparaties op tijd kunnen worden uitgevoerd om grotere problemen te voorkomen.

Een geslaagde APK garandeert veiligheid en betrouwbaarheid van jouw voertuig, wat de algehele prestaties en gemoedsrust verbetert.

Bekijk ook onze andere werkplaats services

Ontdek onze uitgebreide werkplaats services bij Autobedrijf Andriessen. Van onderhoud tot reparaties, wij bieden expertise en zorg voor jouw voertuig, elke rit opnieuw.

Google reviews

Morgen Internet - Zorgeloos website